A 133 lusta fideszest soha senki nem látta olyan keményen dolgozni, ahogy Kunhalmi Ágnes dolgozott Győrteleken

POLITIKA
2021 december 10., 15:54

„Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nagyon sok rászoruló várja a tűzifát!” – értesült lapunk Tóth Bertalan MSZP-társelnök közösségi médiában közzétett bejegyzéséből. Ebből kifolyólag a szocialisták pénteken a szociális tűzifa pakolásában nyújtottak megfizethetetlen segítséget. Politikusaik, elnökségi tagjaik mind kivették a részüket a munkából!

Ezen túlmenően Győrteleken és környékén is juttatnak élelmiszercsomagokat rászoruló családoknak az MSZP Szolidaritási Alapjából – írta a társelnök –, amelybe a képviselők havonta (!) a fizetésemelésüket (!) utalják (!), és amelyből idén karácsonykor 20 millió forintot fordítanak a célra.

Mivel „nagy szükség van segítségre és szolidaritásra, és még nagyobb szükség van egy olyan kormányra, amely felszámolja a szociális válságot, és gondoskodó államot teremt.” Az MSZP majd ilyen lesz, ha megnyeri jövőre a választásokat.

A nagy tűzifapakolásról képgaléria is készült, amely osztatlan elismerést aratott a társelnök osztatlan hívei körében. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen Kunhalmi Ágnes például rá sem hederített a győrteleki talaj kihívásokat tartogató állapotára:

Maga Tóth Bertalan is rámarkolt a kellős közepére:

Nyakó Istvánról kiderült, hogy ő a legerősebb:

De kellett is a kraft, hiszen mindenkinek jutott az anyagból bőven:

Kíváncsi olvasóink további illusztrációk tömkelegére bukkanhatnak ide kattintva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.