A 133 lusta fideszest soha senki nem látta olyan keményen dolgozni, ahogy Kunhalmi Ágnes dolgozott Győrteleken

POLITIKA
2021 december 10., 15:54
comments 28

„Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nagyon sok rászoruló várja a tűzifát!” – értesült lapunk Tóth Bertalan MSZP-társelnök közösségi médiában közzétett bejegyzéséből. Ebből kifolyólag a szocialisták pénteken a szociális tűzifa pakolásában nyújtottak megfizethetetlen segítséget. Politikusaik, elnökségi tagjaik mind kivették a részüket a munkából!

Ezen túlmenően Győrteleken és környékén is juttatnak élelmiszercsomagokat rászoruló családoknak az MSZP Szolidaritási Alapjából – írta a társelnök –, amelybe a képviselők havonta (!) a fizetésemelésüket (!) utalják (!), és amelyből idén karácsonykor 20 millió forintot fordítanak a célra.

Mivel „nagy szükség van segítségre és szolidaritásra, és még nagyobb szükség van egy olyan kormányra, amely felszámolja a szociális válságot, és gondoskodó államot teremt.” Az MSZP majd ilyen lesz, ha megnyeri jövőre a választásokat.

A nagy tűzifapakolásról képgaléria is készült, amely osztatlan elismerést aratott a társelnök osztatlan hívei körében. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen Kunhalmi Ágnes például rá sem hederített a győrteleki talaj kihívásokat tartogató állapotára:

Maga Tóth Bertalan is rámarkolt a kellős közepére:

Nyakó Istvánról kiderült, hogy ő a legerősebb:

De kellett is a kraft, hiszen mindenkinek jutott az anyagból bőven:

Kíváncsi olvasóink további illusztrációk tömkelegére bukkanhatnak ide kattintva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt