Répássy Róbert lett az Igazságügyi Minisztérium új parlamenti államtitkára

POLITIKA
2021 december 10., 11:24
comments 13

„Isten hozta újra az Igazságügyi Minisztériumban, Államtitkár úr! Áder János, köztársasági elnök 2021. december 11-i hatállyal az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává nevezte ki dr. Répássy Róbertet. Üdv újra a fedélzeten!”

Így jelentette be Varga Judit Facebookon, hogy a napokban lemondott Völner Pál helyett Répássy Róbert lesz az Igazságügyi Minisztérium új parlamenti államtitkára. Völner Varga Judit helyettese volt, amíg le nem mondott, miután hivatali vesztegetéssel gyanúsították meg.

Répássyt 2015-ben tették ki államtitkári posztjáról az Igazságügyi minisztériumból.

2018-ban az Átlátszó írta meg, hogy Répássy Róbert ügyvédi irodája havi 787 ezer forintért dolgozott a Miniszterelnökségnek. Ügyvédi irodája korábban pedig 3-3 millió forintért segített az államnak a volt Malév-székház és az Andrássy út 70. adásvételénél.

photo_camera Fotó: Facebook/Varga Judit

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.