Kivonult a rendőrség fővárosi vagyonkezelőhöz

POLITIKA
2021 december 13., 12:12

Hétfő reggel rendőrök jelentek meg a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úti székházában, írja az Index. Az erősen átalakított portál több helyszínt is emleget.

A 444 kérdésére a rendőrség annyit közölt, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál folyamatban lévő eljárásokban a rendőrök hétfőn több helyszínen tartanak nyomozási cselekményeket. Ugyanakkor a folyamatban lévő nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásokról bővebb tájékoztatást nem ad. Úgy tudjuk, Karácsony Gergely főpolgármester még délután sajtótájékoztatót tart az ügyben.

A rendőrség korábban ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozni a Városháza-ügyben, Barts J. Balázsról, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatójáról pedig előkerült egy hangfelvétel, amin valóban felveti a Városháza eladását. Ugyanakkor a Fővárosi Önkormányzat szerint ezeket a terveket már tavaly novemberben leszavazták.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.