Kivonult a rendőrség fővárosi vagyonkezelőhöz

POLITIKA
2021 december 13., 12:12
comments 13

Hétfő reggel rendőrök jelentek meg a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úti székházában, írja az Index. Az erősen átalakított portál több helyszínt is emleget.

A 444 kérdésére a rendőrség annyit közölt, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál folyamatban lévő eljárásokban a rendőrök hétfőn több helyszínen tartanak nyomozási cselekményeket. Ugyanakkor a folyamatban lévő nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásokról bővebb tájékoztatást nem ad. Úgy tudjuk, Karácsony Gergely főpolgármester még délután sajtótájékoztatót tart az ügyben.

A rendőrség korábban ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozni a Városháza-ügyben, Barts J. Balázsról, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatójáról pedig előkerült egy hangfelvétel, amin valóban felveti a Városháza eladását. Ugyanakkor a Fővárosi Önkormányzat szerint ezeket a terveket már tavaly novemberben leszavazták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt