Mészáros Lőrinc magánszemélyként kisegíti a fürdőzni vágyó szegedi nyugdíjasokat

ÉLET
2021 december 13., 16:45
comments 14
Középen Mészáros Lőrinc, a Hunguest Hotels, és azon keresztül a Forrás Szálloda és Napfényfürdő Aquapolis Zrt. tulajdonosa, továbbá magánember
photo_camera Középen Mészáros Lőrinc, a Hunguest Hotels, és azon keresztül a Forrás Szálloda és Napfényfürdő Aquapolis Zrt. tulajdonosa, továbbá magánember Forrás: Vitályos Eszter/Facebook

Nyáron több nyugdíjas dühödt levélben fordult a szegedi fürdő üzemeltetéséhez, miután a helyi Napfényfürdő Aquapolisnál brutális áremelkedés is történt. Többek között megszűnt a 10 hónapos nyugdíjas bérlet, és ezzel akár 300 ezer forintba is belekerülhet egy nyugdíjasnak, ha a korábbi bérletet 30 alkalomra szóló bérletekkel váltaná ki.

Akkor a nyugdíjasok írtak a szegedi Fidesz-elnöknek, Botka László polgármesternek, de még Joób Mártonnak is, az újszegedi választókörzet képviselőjének, de mindenhonnan visszapattantak azzal, hogy magánbefektetőkre nem tudnak nyomást gyakorolni.

December 13-án viszont a Mészáros Csoport közleményéből megtudhattuk, hogy levélben fordultak Mészáros Lőrinchez a szegedi nyugdíjasok, mert újra a kedvezményes bérletekkel szeretnék igénybe venni a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait. A választ szerint

„Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.