PSG-Real, Inter-Liverpool, Atlético-Manchester United a BL nyolcaddöntőiben

bajnokok ligája
2021 december 13., 14:20
A sorsolást bonyolító volt orosz válogatott Andrej Arsavin és a BL-trófea Nyonban
photo_camera A sorsolást bonyolító volt orosz válogatott Andrej Arsavin és a BL-trófea Nyonban Fotó: RICHARD JUILLIART/AFP

Nyonban másodjára sikerült szabályszerűen lebonyolítani az UEFA elöljáróinak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolását, azok után, hogy az első próbálkozás csúfos kudarcba fulladt, miután olyan csapatokat is sikerült összesorsolni, akik korábban már összetalálkoztak a csoportkörben.

A nyíltan magyarázatot követelő Atlético Madrid csak kicsivel járt jobban: a Bayern München helyett a Manchester United ellen léphet majd pályára. A kör slágermeccsei egyértelműen az Inter-Liverpool és a PSG-Real lesznek. ű

A Real elég rosszul járt, mert a Benfica helyett a Neymarral, Messivel, Mbappéval felálló PSG ellen kezdhet. Érdekesség még, hogy a Chelsea - Lille párosítást ugyanúgy kisorsolták mindkét próbálkozáskor.

A nyolcaddöntők odavágóit február 15-én, 16-án, 22-én és 23-án, a visszavágókat március 8-án, 9-én, 15-én és 16-án rendezik este 9 órától.

FC Salzburg - Bayern München
Sporting - Manchester City
Benfica - Ajax
Chelsea - Lille
Atlético - Manchester United
Villareal - Juventus
Internazionale - Liverpool
PSG - Real Madrid

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.