Ketrecharccal döntötte el vitáját két brazil politikus

külföld
2021 december 14., 18:34
comments 6

Az MMA szabályai szerint zajló hárommenetes ketrecharccal döntött egy politikai vitát két brazil politikus a hétvégén. A verekedést élőben közvetítették a Facebookon.

A 39 éves Simão Peixoto, Borba város polgármestere egy élményfürdő építése miatt veszett össze a 45 éves Erineu Alves Da Silva extanácsnokkal, és eleinte csak a helyi sajtóban üzengettek egymásnak, szeptemberben azonban Silva csalónak nevezte a polgármestert, és bunyózni hívta. A polgármester belement a dologba, de kikötötte, hogy csak akkor verekszik, ha rendesen megszervezik a meccset, hiszen ő a polgármester, „nem holmi utcai harcos”.

A mérkőzést végül vasárnap reggel Borba város egyik iskolájának tornatermében le is játszották. Az eseményen készül videót itt lehet megnézni.

Az első menetben nagy hévvel ment egymásra a polgármester és a tanácsnok, azonban hamar kifáradtak, mindkettejükön látszott a profi képzés hiánya, az utolsó két menetben ütéseik és rúgásaik is pontatlanabbak és gyengébbek voltak. A Vice tudósítása szerint az utolsó két menetben Silva tűnt összeszedettebbnek, a harmadik menet után azonban a bírák a helyi tudósítók meglepetésére a polgármestert nyilvánították győztesnek.

Az egyelőre nem tiszta, hogyan befolyásolja majd a harc eredménye az élményfürdő-projektet, az viszont biztos, hogy a harcoló felek a meccs után láthatóan kibékültek, nevetve ölelgették egymást. (Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt