Gattyán György hivatalosan is elindul pártjával, a Megoldás Mozgalommal a 2022-es választáson

2021 december 17., péntek 20:20
60

„Bejelentem hivatalosan és ünnepélyesen, hogy aktivizáljuk pártunkat, és elindulunk a 2022-es választásokon” - mondta Gattyán György az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gattyán György Fotó: ATV

A vagyonát a szexkamera-bizniszben megalapozó milliárdos az elmúlt hetekben végigturnézta a sajtót az új mozgalmával és plakátokon kampányolt, csak az nem derült ki, hogy mi is az, amit ennyire komolyan gondol. Most vége a lebegtetésnek, a pártja neve Megoldás Mozgalom. Szerinte az ellenzéki összefogással és az ő szavazataikkal van esély a kormányváltásra. „Egyértelműen a kormányváltás a cél!”- mondta Gattyán a műsorban. Azt is elmondta, hogy annyit szánna a kampányra, amennyi szükséges, ugyanakkor a miniszterelnökség különösebben nem ambicionálja, de ha muszáj, elvállalná.

Márki-Zay Péter, aki a pénzember hirtelen felbukkanásakor azt mondta, hogy Gattyán az ellenzéki szavazók megosztására törekszik, nyilván el lesz ragadtatva a hírtől.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt