Novák Katalin az előtte álló feladathoz támaszt nyújtó családjából és istenhitéből merít majd erőt

vallás
2021 december 21., 15:39
comments 12

Orbán Viktor miniszterelnök a sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a Fidesz Novák Katalint jelöli köztársasági elnöknek.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter a közmédiának azt nyilatkozta: a köztársasági elnökjelöltségre való megtisztelő felkérést köszönettel elfogadja, számára a magyar családok, a magyar gyermekek a legfontosabbak, és a jövőben is értük fog dolgozni.

Azt mondta, az előtte álló feladathoz támaszt nyújtó családjából és istenhitéből merít majd erőt.

photo_camera Fotó: Novák Katalin/Facebook

Azt ígérte, ha megválasztják, akkor Magyarország első női köztársasági elnökeként Magyarországot fogja képviselni, és igyekszik az egész nemzetet megjeleníteni.

Szerinte Áder János államfő „élen járt” a teremtett világ védelmében, és neki is nagyon fontos, hogy a földet „gyermekeinknek, unokáinknak jobb állapotban adjuk vissza, mint ahogy mi azt megkaptuk”. ehhez viszont „kellenek gyermekek és unokák”. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.