Betörés közben ledőlt pihenni, a rendőrök ébresztették

bűnügy
2021 december 26., 08:34
comments 1
photo_camera A Csipkerózsika balett-előadása Hamburgban Fotó: GEORG WENDT/dpa Picture-Alliance via AFP

A konyhaablakon keresztül mászott be egy XIII. kerületi családi házba a 47 éves B. László, majd számítógépeket, kábeleket, monitort és okostévét készített össze magának.

Mielőtt távozott volna, lefeküdt pihenni a hálószobában, ahol a hazatérő tulajdonos bukkant rá. Végül a rendőrök ébresztették fel a férfit, akit lopás kísérlete miatt kihallgattak, majd őrizetbe vettek. Bevallása szerint azért aludhatott el, mert a betörés előtt nyugtatókat vett be, írja a police.hu.

Nem ez az első ilyen eset idén: márciusban egy részeg betörő aludt el Szászbereken, szeptemberben Kiskunmajsán fáradt el egy tolvaj. És akkor még nem beszéltünk a thaiföldi férfiről, aki épp egy rendőr házában követte el a végzetes hibát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.