Ha van tökéletes karácsonyi ajándék, akkor Hoppál Péter azt kapta: egy könyvet saját parlamenti beszédeinek savával és borsával

irodalom
2021 december 26., 20:10
comments 15

Minderről, miként azt a Szabad Pécs észrevette, maga a fideszes képviselő számolt be közösségi oldalán. Hoppál Péter saját kommentárja szerint A haza szolgálatában című kötet 12 év 175 parlamenti beszédét tartalmazza "Pécsről, Baranyáról, kultúráról, oktatásról, gyermekvédelemről, 400 oldalon, sok fotóval, Kövér László házelnök úr előszavával". Januárban ráadásul könyvbemutató is lesz Pécsen. Hogy ki tette az irodalmat a fa alá, arról nem esett szó a posztban, látatlanban a kiadó és a nyomda közvetett közreműködésére tippelhetünk elsősorban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt