Ha van tökéletes karácsonyi ajándék, akkor Hoppál Péter azt kapta: egy könyvet saját parlamenti beszédeinek savával és borsával

irodalom
2021 december 26., 20:10
comments 15

Minderről, miként azt a Szabad Pécs észrevette, maga a fideszes képviselő számolt be közösségi oldalán. Hoppál Péter saját kommentárja szerint A haza szolgálatában című kötet 12 év 175 parlamenti beszédét tartalmazza "Pécsről, Baranyáról, kultúráról, oktatásról, gyermekvédelemről, 400 oldalon, sok fotóval, Kövér László házelnök úr előszavával". Januárban ráadásul könyvbemutató is lesz Pécsen. Hogy ki tette az irodalmat a fa alá, arról nem esett szó a posztban, látatlanban a kiadó és a nyomda közvetett közreműködésére tippelhetünk elsősorban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.