A karját nyújtotta a tigrisnek, megharapta

külföld
2021 december 30., 5:53
comments 2

Súlyosan megsérült egy floridai állatkert takarítója, miután megharapta a karját egy maláj tigris. A huszonéves férfi a látogatóktól és a személyzettől elzárt területen tartózkodott, a jelek szerint simogatni vagy etetni próbálta az állatot, ami szintén tilos.

photo_camera Egy maláj tigris, ami nem azonos Ekóval Fotó: MICHAL CIZEK/AFP

A kiérkező rendőr, miután más módszerrel hiába próbálkozott, lelőtte a nyolcéves tigrist. A New York Times azt írja, Ekónak hívták, és 2019 végén érkezett egy seattle-i állatkertből.

A maláj tigris súlyosan veszélyeztetett fajnak számít, kevesebb mint 200 van belőle a világon, pedig az 50-es években még háromezer példányról tudtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt