Megnyerte a szilveszteri közlemények versenyét a Honfoglalás 2000 Egyesület

elmebaj
2021 december 31., 10:25
comments 15

Mindig vidám, amikor az MTI hírek közé az Országos Sajtószolgálaton keresztül becsúsznak a Putyin-barát Honfoglalás 2000 Egyesület közleményei. A mostani pedig tényleg tökéletesen alapozza meg a szilveszteri hangulatot:

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET:RUSZKIK IDE!

Februárban hazánkba látogat Putyin elnök, ezért kérjük a kormányt: fontolja meg, kérje, hogy nyugati megfigyelők és rendőrök mellett orosz rendőrök is vigyázzanak középületeinkre, a hidakra, a Nemzeti Bankra, stb. Ugyanis, a várható súlyos vereség miatt őrjöngő ellenzék károkat tehene épületeinkben, egyéb értékeinkben. A civil szervezet külön is kérni fogja Putyin elnököt látogatása során, hogy legyen segítségünkre a rend fenntartásában.

1990-ben azt mondtuk "ruszkik haza" - most azt kérjük: ruszkik ide!

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

Ők voltak azok, akik pár éve közös Nobel-békedíjat adtak volna Orbánnak és Putyinnak. Mármint nem viccből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.