Úton van Rómába Homonnay Gergely ügyvédje

január 3., hétfő 13:16
1

A család meghatalmazásával hétfőn délután már úton volt Rómába az olasz fővárosban január elsején meghalt magyar ellenzéki aktivista, Homonnay Gergely ügyvédje. Marczingós László a 444-nek azt mondta, hogy a Homonnay halálának ügyében indított nyomozás szerinte gondos kezekben van az olasz hatóságoknál. Az ügy iránt érdeklődők híréhségét azzal igyekezett csillapítani, hogy a nyomozó hatóságok ilyen esetekben az elhunyt családjának se feltétlenül adnak ki információkat a nyomozás állásáról.

Mivel az ügy Marczingós szerint "eléggé zavaros", és hiteles információt viszont rajta kívül végképp nem kaphat senki, azt kérte a hazai hírfogyasztóktól, hogy "kezeljenek fenntartásokkal" minden, az ügyben megjelenő információt.

Az ügyvéd első dolga lesz Rómába érve, hogy Homonnay testének hazaszállíttatásáról intézkedjen.

A Homonnay híressé vált macskája, Erzsi sorsa iránt aggódók kedvéért elmondta, hogy az állatot ő fogja elhozni Rómából. Az új gazdája pedig olyan ember lesz, akit a macska ismer, alkalmilag lakott is nála, és maga Homonnay is azt szerette volna, hogy Erzsi hozzá kerüljön adott esetben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt