Bejegyezték Gattyán György pártját

január 4., kedd 18:02
14

A birosag.hu adatbázisa szerint december 24-én bejegyezték a Megoldás Mozgalom (MEMO) nevű politikai pártot – írta meg a Magyar Nemzet.

A párt elnöke Gattyán György, alelnökei pedig a Teqball két alapítója: Huszár Viktor és Borsányi Gábor, illetve Bajusz Krisztina ügyvéd.

A pártot a Docler Holding, a szexkamerabizniszen meggazdagodó milliárdos legnagyobb cégének székházába jegyezték be, a X. kerületi Expo térre.

A Megoldás Mozgalom célja, hogy a magyar állampolgárok számára vonzó, a mai idők kihívásának megfelelő, kormányképes polgári alternatívát nyújtson, működésével ösztönözze a magyar állampolgárok nemzeti és kulturális identitásának megerősödését, politikai aktivitását.

Gattyán novemberben közölte először, hogy elindulna a parlamenti választáson. Erdélyi Zsolt reklámos – aki tavaly nyáron az Index környékén szakértett, amikor a szerkesztőséget ellehetetlenítették – szakértőként segíti Gattyánt. Bár a digitalizációval kampányolnak, a pártjuknak nem adtak meg honlapot vagy emailcímet – írja a kormánypárti lap.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt