Demeter Szilárdék 130 milliót adtak az eddigi legvadabb augusztus 20-át megszervező cégnek egy Petőfi-musicalre

MŰVÉSZET
január 4., 18:22
comments 2

December végén hirdették ki, milyen produkciók kaptak támogatást a Petőfi-emlékévre a Nemzeti Kulturális Alap Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiumától, amit éppen Demeter Szilárd miniszteri biztos vezet. A nyertesek között a K-Monitor rábukkant az eddigi legvadabb augusztus 20-i felvonulást összehozó cégre, a TulipánTündér Film & Event Productions Kft.-re A testfestett chippendale fiúk vontatta vasturult és a többi műsorelemet Sarkadi Zsolt kollégám akkor úgy összegezte: „Ez már bőven túl van azon, hogy valaki nagyon rábélyegezett a látnokzsályára.”

Ezért nagyon ígéretes, hogy a TulipánTündér most 130 milliót kapott Demeterékről arra, hogy zenés színházi produkciót készítsen Most vagy soha címmel a Petőfi-emlékévben.

photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ugyanebben a pénzosztós körben Lezsák Sándor parlamenti alelnök alapítványának 90 millió forint jutott A költő visszatér című Kárpár-medencei programsorozat lebonyolítására.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt