Demeter Szilárdék 130 milliót adtak az eddigi legvadabb augusztus 20-át megszervező cégnek egy Petőfi-musicalre

MŰVÉSZET
2022 január 04., 18:22

December végén hirdették ki, milyen produkciók kaptak támogatást a Petőfi-emlékévre a Nemzeti Kulturális Alap Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiumától, amit éppen Demeter Szilárd miniszteri biztos vezet. A nyertesek között a K-Monitor rábukkant az eddigi legvadabb augusztus 20-i felvonulást összehozó cégre, a TulipánTündér Film & Event Productions Kft.-re A testfestett chippendale fiúk vontatta vasturult és a többi műsorelemet Sarkadi Zsolt kollégám akkor úgy összegezte: „Ez már bőven túl van azon, hogy valaki nagyon rábélyegezett a látnokzsályára.”

Ezért nagyon ígéretes, hogy a TulipánTündér most 130 milliót kapott Demeterékről arra, hogy zenés színházi produkciót készítsen Most vagy soha címmel a Petőfi-emlékévben.

photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Ugyanebben a pénzosztós körben Lezsák Sándor parlamenti alelnök alapítványának 90 millió forint jutott A költő visszatér című Kárpár-medencei programsorozat lebonyolítására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.