Helyreigazítás

helyreigazítás
2022 január 06., 18:19

Az Ungváry Krisztián tollából 2021. december 6. napján „Harrach Péter igazsága” címmel megjelent cikkünkben azt a valótlan tényt híreszteltük megalapozatlanul, hogy Veress László, az Országgyűlés elnökének titkárságvezetője 300 millió forintot lopott el a határon túli magyar tehetségeknek járó pénzből. Erről Kövér László házelnök is tudott és csak az a kérdés, hogy kapott-e megvesztegetési pénzt azért, hogy ezt elnézze.

A valóság az, hogy Veress László titkárságvezető a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány vagyonából nem lopott, hozzá vagyoni előny nem került. Nem károsította meg a határon túli magyar tehetségeket. Veress László nem vesztegette meg hivatali felettesét, Kövér házelnököt.

A cikkünk által hivatkozott forrásban megjelölt ingatlan nem Veress László vagy családtagjai, hanem a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány tulajdonában és használatában van.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt