Antall Péter csődnek tartja a Fidesz kormányzását, mióta nem kap közpénzt a tudásközpontja

január 10., hétfő 16:05
31

A kormány tavaly húzta ki a milliárdos költségvetési támogatást Antall József fiának tudásközpontja alól, miután kiderült, hogy Antall Péter közpénzből járta a világ luxushoteleit, alapítványi pénzből költöttek magánkirándulásokra, magánkórházra, professzionális fényképezőgépekre és márkás bőröndökre is.

Az elvonás megrendíthette Antall Péter hitét a kormányban, mert most a Facebookon arról írt kommentet, hogy szerinte csőd, amit a Fidesz csinált a gazdaságban: „A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer az veszít! Akkora a csőd amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben, a fiatalok nyugdíjba akarják küldeni a miénket! Csak ott nincs »kibeszélő show« mint a másik oldalon! OV arra számít, h borul a bili, rádől a mai ellenzékre és visszajön 2/3 eredménnyel legkésőbb 26- ban! Vagy hamarabb! Orbán bukik! Ekkor minden eszközzel meg fogják akadályozni, h ismét kormányfő lehessen! Merkel egyszer azt mondta: »Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera« ha jól idéztem!

Forrás: Facebook

Az Antall József Tudásközpont vezetője arról is írt, hogy generációs feszültségek vannak a Fideszben, úgy érzi, az ő generációját nyugdíjba küldenék. Orbán Viktor pedig arra épít, hogy újra kétharmaddal tud visszatérni, miután a mostani ellenzék nem tud mit kezdeni a gazdasági helyzettel. (via Magyar Hang)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt