„Novak Djokovic egy hazug seggfej” - mondja a kiszivárgott felvételen egy ausztrál tévés műsorvezető

külföld
2022 január 12., 14:56
comments 10

Novak Djokovic ügyét tárgyalták ki adás előtt egy ausztrál tévécsatorna műsorvezetői, akik a kiszivárgott felvételen leseggfejezik a szerb teniszezőt, majd megegyeznek abban, hogy „úgyis meg fogja úszni”.

„Novak Djokovic egy hazug, sunyi seggfej” - mondja az ausztrál Channel 7 tévé egyik műsorvezetője, Rebecca Maddern a videóban. Kollégájával, Mike Amorral a tévés díszletben ülve készülődtek a kedd esti adáshoz, ekkor készült a felvétel, amit aztán valaki kiszivárogtatott.

A két műsorvezető azt beszélte ki, hogy a szerb sztárteniszezőt oltás nélkül engedték be az országba az Australian Open előtt, arra hivatkozva, hogy decemberben átesett a koronavírus-fertőzésen. A fertőzés alatti karanténkötelezettségét ráadásul bevallottan meg is szegte, és a beutazási kérelmén hazudott arról, hogy nem utazott máshova az Ausztráliába érkezését megelőző 14 napban.

A felvételen Amor azt mondja, Djokovic a saját hazugságainak csapdájába esett, de szerinte meg fogja úszni a dolgot.

A Channel 7 közleménye szerint a kiszivárgott videón két kolléga privát beszélgetése hallható, aminek felvétele és kiszivárogtatása illegális tett, és belső vizsgálatot indítanak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt