„Novak Djokovic egy hazug seggfej” - mondja a kiszivárgott felvételen egy ausztrál tévés műsorvezető

külföld
2022 január 12., 14:56
comments 10

Novak Djokovic ügyét tárgyalták ki adás előtt egy ausztrál tévécsatorna műsorvezetői, akik a kiszivárgott felvételen leseggfejezik a szerb teniszezőt, majd megegyeznek abban, hogy „úgyis meg fogja úszni”.

„Novak Djokovic egy hazug, sunyi seggfej” - mondja az ausztrál Channel 7 tévé egyik műsorvezetője, Rebecca Maddern a videóban. Kollégájával, Mike Amorral a tévés díszletben ülve készülődtek a kedd esti adáshoz, ekkor készült a felvétel, amit aztán valaki kiszivárogtatott.

link Forrás

A két műsorvezető azt beszélte ki, hogy a szerb sztárteniszezőt oltás nélkül engedték be az országba az Australian Open előtt, arra hivatkozva, hogy decemberben átesett a koronavírus-fertőzésen. A fertőzés alatti karanténkötelezettségét ráadásul bevallottan meg is szegte, és a beutazási kérelmén hazudott arról, hogy nem utazott máshova az Ausztráliába érkezését megelőző 14 napban.

A felvételen Amor azt mondja, Djokovic a saját hazugságainak csapdájába esett, de szerinte meg fogja úszni a dolgot.

A Channel 7 közleménye szerint a kiszivárgott videón két kolléga privát beszélgetése hallható, aminek felvétele és kiszivárogtatása illegális tett, és belső vizsgálatot indítanak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.