Márki-Zay: Biztos, hogy vannak az ellenzéki összefogás pártjaiban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznak

POLITIKA
2022 január 13., 13:54
comments 9

„Nyilvánvalóan nem véletlenül mondok ilyen dolgokat,” válaszolta Márki-Zay Péter a hvg.hu-nak adott videóinterjúban arra a kérdésre, hogy miért hozakodik rendszeresen elő nem bizonyított mendemondákkal, mint például Orbán grazi kórházlátogatásai vagy a miniszterelnök fiának szexuális identitása. Tudatosan áll elő ezekkel a sztorikkal, mondta, és elmesélte, hogy valaminek történnie kellett a 2009. novemberi Putyin-Orbán találkozón, amikor a magyar miniszterelnök hirtelen oroszbarát lett. Márki-Zay szerint "valami volt Putyin kezében, ha meg tudta győzni Orbánt."

Biztos, hogy vannak az ellenzéki összefogás pártjaiban olyanok, akik a Fidesznek dolgoznak,

jelentette ki. A pártvezetők tudják, hogy kik az árulók a közösségükben, jobban mint ő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.