Rétvári Bence a lefújt pécsi stadionépítésről: Magyarország előre megy, nem hátra

január 13., csütörtök 16:17
3
  • „Akkora baj van a gazdaságban, hogy a kormány mégsem épít meg egy stadiont” - írtuk december végén, mikor a karácsonyi Magyar Közlönyben megjelent, hogy mégsem építi meg a kabinet a pécsi focistadiont.
  • Nem pénzkérdés, hanem a pécsiek miatt nem épül aréna, fejtette meg a Nemzeti Sport. A miniszterelnök kedvenc napilapja szerint ugyanis „azért nem valósult meg a projekt, mert a pécsiek többsége az építkezések ellen volt. És mivel a város nagyobbik része nem akarta, a kormány sem erőltette a megvalósítást.”

A Nemzeti Sport kifacsart megfejtését olvasva tette fel a kérdést a DK-s Vadai Ágnes, hogy

"a stadionok építtetésekor a kormány megvizsgálta-e azt a lehetőséget, hogy a településeknek a túlárazott és kihasználatlan stadion helyett másra lenne szüksége?"

Gyurcsány, válaszolta az emberi erőforrások minisztériumának parlamenti államtitkára. A meg nem épülő pécsi stadionról Rétvári Bence két mondatot írt:

"A kormány célja továbbra is az, hogy hazánk minden lakosa számára biztosítsa a megfelelő sportolási körülményeket a versenysport és a szabadidősport terén egyaránt. Mi az országot építeni akarjuk, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt