link Forrás

Karácsony Gergely: „Nem vagyok teljesen idióta”

belföld
2022 január 18., 10:04
comments 23
  • Karácsony Gergely főpolgármester meghallgatásával folytatódott a Városháza-ügy miatt felállított vizsgálóbizottság munkája.
  • A főpolgármester előtt meghallgattak egy Oroszország-szakértőt is, Rácz Andrást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Kutatóintézetétől.
  • Arra voltak kíváncsiak, hogy mi az a kompromat, és vajon érdeke-e az Orosz Föderációnak beavatkozni a magyar választásokba.
  • A Karácsonnyal szövetséges politikusok szerint ugyanis a Városháza-ügy igazi kompromat, amely azért jött létre, hogy lejárassák az akkor még miniszterelnöki babérokra törő politikust.
  • Szily László ennél is bővebben írt a vizsgálóbizottság üléséről itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.