Kiesett a magyar kézilabda-válogatott az Eb-ről

sport
2022 január 18., 18:41
comments 21

A magyar férfi kézilabda-válogatott nem jutott tovább a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportköréből, miután 31-30-ra kikapott Izlandtól a harmadik, utolsó fordulóban, kedden a budapesti MVM Dome-ban.

photo_camera Ligetvári Patrik, Máthé Dominik, Bodó Richárd és Ancsin Gábor (b-j) a magyar válogatott játékosai a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportjában Izland ellen játszott mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 18-án. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

A válogatott vasárnap még 31-30-ra le tudta győzni Portugáliát, de mivel a középdöntőbe az első két helyezett jut, és a magyar csapat 31-28-ra kikapott Hollandiától, így nem jutottak tovább.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.