„Mi a faszom köze van ennek a politikához?”, értetlenkedett Majka, miután a nép kibukott a Fidesz választási szlogenjét idéző dalszövegén

bulvár
2022 január 20., 10:42

Szerda este Majka egy új daláról posztolt teasert a Facebook-oldalán egy szövegrészlettel, amiből nagyobb betűkkel azt emelték ki: „Előre mindig és sohasem vissza”. Ezen elég sok rajongója kiakadt a kommentekben, hiszen eléggé emlékeztet a Fidesz „Magyarország előre megy, nem hátra” választási szlogenjére.

Hiába van teleszórva ilyen plakátokkal az ország és készült belőle már mulatós feldolgozás is, Majka a jelek szerint egyet sem látott még belőle, mert így értetlenkedett kommentben: „Mi a faszom köze van ennek a politikához?”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.