A magyar történelem legbénább kormányzati kampányplakátja

választás 2022
2021 november 30., 17:04
comments 29

„Hát ez tényleg… A világon nincs ilyen!” (Hajdú B. István)

Ki hitte volna, amikor öt éve brüsszelezős, majd sorosozós és migránsozós kormányzati hirdetésekkel plakátolták tele az országot, hogy egyszer eljön ez a pillanat is? Jó ideje láthatók a jelei annak, hogy Arthur J. Finkelstein 2017-es halálával valami nagyon fontos alkotóelemet veszített el a kormánypárti kommunikáció. Elég csak megnézni, hogy két éve milyen semmitmondó stockfotókkal hirdették a magukat komolynak képzelő fideszes lapokat:

photo_camera Fotó: Bede Márton

Amióta pedig nyáron emojikkal plakátolták tele az országot, nem lennénk annyira meglepve, ha hamarosan már nem is lenne emberi szöveg, csak rajzolt csontok a hirdetőoszlopokon, amikből esetleg kutyaugatás szólna. De ott még nem tartunk.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.