Szentkirályi Alexandra egy kazah rapper dugásról és szukákról szóló számával fordult a fiatalok felé

ZENE
2022 január 20., 11:02

Szentkirályi Alexandra rendkívül fiatalos tiktokos aktivitását nemrég mutattuk be egy cikkben, ebben szerepelt az a videója is, amelyben a fiatalosan tiktokozó kormányszóvivő felhívta fiatal követőinek figyelmét arra, hogy milyen szép szögesdrótokat halmoztak fel a határkerítésen. Mindezt egy nagyon fiatalosnak, menőnek és bulisnak hangzó zene kíséretében teszi, de hogy ez a zene pontosan miről szól, akkor még nem részleteztük.

link Forrás

Moreart és IHI dalát a TikTokon a legtöbben az úgynevezett „Food Dance TikTok Song”-ként ismerik, ez azt jelenti, hogy a legtöbben olyan videókat készítenek ezzel a számmal a háttérben, amelyekben esznek és táncolnak. Az nem derült ki, hogy miért pont erre a dalra teszik mindezt, de feltehetően ugyanúgy nem tudják, mint Szentkirályi Alexandra, hogy Moreart és IHI számának címe, a Я буду ебать azt jelenti: Baszni fogok.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.