A fideszes politikus is ember: disznót vág, cirkuszba jár, kazah rapet hallgat

ÉLET
2022 január 23., 10:32
comments 3

Magyarország vezető politikusai fáradhatatlanul dolgoznak, hisz mégiscsak alig több mint két és fél hónap múlva választás lesz, de a kemény munka mellé néha befér egy kis kikapcsolódás is. Hála az égnek, utóbbit is rendszeresen megmutatják közösségi oldalaikon, hogy lássuk, a fideszes politikus is ember.

Orbán Viktor az elmúlt napokban például azzal mutatta meg, mennyire hétköznapi ember, hogy nemcsak szimplán leölt egy disznót Öttömösön Mihálffy Bélával, a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelöltjével, de kihasználta az alkalmat arra is, hogy a leölt disznó körméből igyon pálinkát.

De még mielőtt disznót ölt volna, a miniszterelnök is elment a kézilabda Európa-bajnokság portugál-magyar meccsére.

Kocsis Máté a VIP-páholyban pont Orbán Viktorral nem szelfizett, megtette viszont Szijjártó Péterrel, aki a képek szerint sajnos pont elfelejtett magával FFP2-es maszkot vinni.

Ezen a meccsen pihente ki fáradalmait Zsigmond Barna Pál fideszes képviselő is Schmitt Pállal együtt.

Nem ezt, de egy másik kézilabdameccset Kósa Lajos is megnézett, aki Ruszin-Szendi Romulusszal, a Honvédség parancsnokával kapcsolódott ki.

A meccsre egyébként Szentkirályi Alexandra is rendesen készült, és elkapott egy koszos labdát, de az a fontos információ is a héten derült ki a kormányszóvivőről, hogy szereti a kazah rapet.

link Forrás

Nehéz kifejezetten kikapcsolódásként értelmezni a Pro Minoritate Alapítvány újévi fogadásán való részvételt, de Németh Zsoltnak ez is sikerült, amikor olyan, partyfotónak is beillő képet posztolt, amin Zsigmond Barna Pállal és a bulis kockás zakót viselő Kocsis Mátéval karolnak egymásba.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.