Orbán Viktor: Errefelé még nem öltem disznót

január 16., vasárnap 16:38
23

A három korábbi fotó után a miniszterelnök Facebook-oldalára végre kikerült a videó is, amin mulatós kormánypropagandára feldolgoz egy disznót és pálinkázik.

Orbán Viktor szombaton a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömösre ment, ahol 13 év után először dolgozott fel nyilvánosan egy disznót a vendéglátójával, Mihálffy Bélával együtt. Mihálffyt a Fidesz december elején jelölte ki a kormánypárt helyi jelöltjének a 2022-es választásra.

Mihálffy Béla és Orbán Viktor bedob egy felest 2022. január 16-án. Az érkezésekor Orbán megkérdezte, mindenki nagyon magas-e a családban. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Érdekesség, hogy a videóban nem említik, hogy a választás előtt két hónappal maximalizálják a sertéscomb árát.

Orbán régen rendszeresen dolgozott fel disznót kamerák előtt, de 2009 óta (egészen idáig) titkolták, öl-e disznót még. Ezen a 2009-es felcsúti videón is Takács Ferenc vágta le a 160 kilós yorkshire-t és egy kétmázsás „bufurc, magyar” mangalicát:

Ott volt az Orbán család mellett Mészáros Lőrinc akkori felcsúti polgármester és Demján Sándor is. A fűszerezést akkor Orbán irányította.

Majdnem egy éve halt meg Takács Ferenc egykori fideszes politikus, akit sokan Orbán böllérjeként ismertek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt