Orbán Viktor: Errefelé még nem öltem disznót

POLITIKA
2022 január 16., 16:38
comments 23

A három korábbi fotó után a miniszterelnök Facebook-oldalára végre kikerült a videó is, amin mulatós kormánypropagandára feldolgoz egy disznót és pálinkázik.

Orbán Viktor szombaton a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömösre ment, ahol 13 év után először dolgozott fel nyilvánosan egy disznót a vendéglátójával, Mihálffy Bélával együtt. Mihálffyt a Fidesz december elején jelölte ki a kormánypárt helyi jelöltjének a 2022-es választásra.

photo_camera Mihálffy Béla és Orbán Viktor bedob egy felest 2022. január 16-án. Az érkezésekor Orbán megkérdezte, mindenki nagyon magas-e a családban. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Érdekesség, hogy a videóban nem említik, hogy a választás előtt két hónappal maximalizálják a sertéscomb árát.

Orbán régen rendszeresen dolgozott fel disznót kamerák előtt, de 2009 óta (egészen idáig) titkolták, öl-e disznót még. Ezen a 2009-es felcsúti videón is Takács Ferenc vágta le a 160 kilós yorkshire-t és egy kétmázsás „bufurc, magyar” mangalicát:

Ott volt az Orbán család mellett Mészáros Lőrinc akkori felcsúti polgármester és Demján Sándor is. A fűszerezést akkor Orbán irányította.

Majdnem egy éve halt meg Takács Ferenc egykori fideszes politikus, akit sokan Orbán böllérjeként ismertek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt