Orbán Viktor: Errefelé még nem öltem disznót

POLITIKA
2022 január 16., 16:38
comments 23

A három korábbi fotó után a miniszterelnök Facebook-oldalára végre kikerült a videó is, amin mulatós kormánypropagandára feldolgoz egy disznót és pálinkázik.

link Forrás

Orbán Viktor szombaton a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömösre ment, ahol 13 év után először dolgozott fel nyilvánosan egy disznót a vendéglátójával, Mihálffy Bélával együtt. Mihálffyt a Fidesz december elején jelölte ki a kormánypárt helyi jelöltjének a 2022-es választásra.

Mihálffy Béla és Orbán Viktor bedob egy felest 2022. január 16-án
photo_camera Mihálffy Béla és Orbán Viktor bedob egy felest 2022. január 16-án. Az érkezésekor Orbán megkérdezte, mindenki nagyon magas-e a családban. Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Érdekesség, hogy a videóban nem említik, hogy a választás előtt két hónappal maximalizálják a sertéscomb árát.

Orbán régen rendszeresen dolgozott fel disznót kamerák előtt, de 2009 óta (egészen idáig) titkolták, öl-e disznót még. Ezen a 2009-es felcsúti videón is Takács Ferenc vágta le a 160 kilós yorkshire-t és egy kétmázsás „bufurc, magyar” mangalicát:

link Forrás

Ott volt az Orbán család mellett Mészáros Lőrinc akkori felcsúti polgármester és Demján Sándor is. A fűszerezést akkor Orbán irányította.

link Forrás

Majdnem egy éve halt meg Takács Ferenc egykori fideszes politikus, akit sokan Orbán böllérjeként ismertek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.