Homoszexuálisnak nézte a sótartót a fideszes képviselő, nem csoda, hogy kiborult

Lezárt tartalom a Kör tagjainak idióta rekordok
2022 január 24., 14:41
comments 25

Budapest XV. kerületében tavaly átalakították az önkormányzat kultúraszervező cégét, a helyi kulturális intézmények ezért egy időre bezártak év végén, majd csak most, január végén nyitottak újra. Ennek megünneplésére a hétvégén, a magyar kultúra napján zártkörű előadást tartottak a Csokonai művelődési házban.

A meghívottak között volt Szalay Kornél Géza fideszes önkormányzati képviselő is. Ő végignézte az előadást és gyorsan átlátta, hogy homoszexuális propagandáról van szó. Ezt vasárnap egy “A CSOKONAI újranyitása a XV. kerületben, avagy az LMBTQ landolása a kerületi kultúrában?” felütéssel induló Facebook-posztban meg is osztotta a nagyvilággal.

A rövid posztból az is kiderül, hogy a Rákosmenti Poirot miből jött rá, hogy amit lát, az melegpropaganda: két darab jelmezből. Az egyik egy férfi színész által viselt “egészben vagy részben női ruha”, a másik pedig egy nőnemű színészen kiszúrt “kockás, alsónadrág-szerű rövidnadrág-féleség”.

A Szalay által mellékelt fotók egyikéről is látszik, hogy közelebbről mi volt az előbbi: az egyik férfi szereplő olyan esküvői ruhát viselt, aminek a bal fele fekete vőlegényöltöny, a jobb fele hófehér menyasszonyi ruha.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt