Nem eszik olyan forrón a siklót

Budapest
2022 január 26., 11:00

Van egy elképzelés, amit Budapest eddigi három főpolgármestere, Demszky Gábor, Tarlós István és Karácsony Gergely elvi szinten egyaránt támogatott: ez a Gellért-hegyre felkúszó sikló terve.

Az első támogatói döntés még 2004-ben, a Demszky-érában született róla, aztán a Tarlós-időkben, 2013-ban megerősítették a beruházásról szóló szerződést, majd 2020-ban az Orbán-kormány és a Karácsony-féle budapesti vezetés megegyezett számos fontos részletről.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.