Bödőcs Tibor a nyelvét pörgető Orbánként tiszteleg és csókol kezet a kórházi ágyon fekvő Krúbinak

popzene
2022 január 28., 19:09

Megjelent Krúbi Szív című, az énekes szívproblémáját feldolgozó számának a klipje, amiben feltűnik a Bagi Iván utáni legviccesebb Orbán-parodizátor, Bödőcs Tibor is.

link Forrás

A Börbán Tiktor/Ordőcs Vibor előbb a nyelvét pörgetve eltüntet egy tévét a nyugdíjasok nagy örömére, aztán pedig a vécéről kilépve tiszteleg a kórházi ágyon fekvő Krúbinak, és kezet csókol neki.

A többször stílust váltó szám többször stílust váltó klipjében feltűnik Lovasi András is, a vége felé pedig az időjárásjelentés alatt olyan kifejezések szerepelnek, hogy „baszó kedd” meg „szopó szerda”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.