A magányos Kim Dzsongun a tengerparton fehér lóról nézte a naplementét

csoda
2022 február 01., 19:39
comments 3

Egy 110 perces, friss észak-koreai propagandafilm mutatta be, hogy az elszegényedett ország „minden idők legrosszabb nehézségei” ellen küzd a koronavírus-járvány és a fegyverprogramokkal kapcsolatos szankciók közepette.

Az „A győzelem nagy éve, 2021” című film az év során elért eredmények sorozatát mutatja be, beleértve a rakéták fejlesztését, építését és a járvány leküzdésére tett erőfeszítéseket, de látható benne a naplementét a tengerparton lóhátról megtekintő, rengeteg súlyfeleslegtől megszabadult Kim Dzsongun is.

link Forrás

A narrátor többször is méltatta a projekteket mint a „győzelem” jeleit – írja a Reuters. A film nem részletezte a nehézségeket, de az ENSZ szerint a visszahúzódó Észak-Koreának – a gazdag, demokratikus Dél-Koreával ellentétben – egyre mélyülő élelmiszerhiánnyal kell szembenéznie a szankciók, a szárazság és az áradások közepette.

Az előző rész tartalmából:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.