Egyre gazdagabb az EU-ellenes Hörcsik Richárd is, akinek a családja az EU-nak hála gyarapodik

POLITIKA
2022 január 31., 23:23
photo_camera Hörcsik Richárd, a Fidesz képviselője (balra) és Polt Péter legfőbb ügyész és az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. május 17-én. Fotó: Illyés Tibor/MTI

A fideszes Hörcsik Richárd – akinek majdnem két tucat díszpolgári címe van – tavaly még így állt a vagyonnyilatkozatának lényegi részét tekintve:

photo_camera Forrás: parlament.hu

Idén viszont már így?:

photo_camera Fotó: parlament.hu

Hörcsik Richárd arról ismert, hogy állandóan az EU-t üti, miközben a családjával folyamatosan húzza be az EU-s támogatásokat, illetve annyit tankolt, hogy háromszor megkerülhette volna a Földet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt