VV Tommyboy-jal erősíti tovább pártját Gattyán György

február 1., kedd 10:05
32

A Való Világ harmadik szériájából ismert VV Tommyboy, vagyis Könyves Tamás is csatlakozik a pornómogul Gattyán György pártjához, a Megoldás Mozgalomhoz. Ezt Tommyboy jelentette be Facebookon, ahol úgy fogalmazott:

„Igen Területi képviselő jelölt lettem.”

Feltehetően úgy értette, hogy képviselőjelöltként indul az áprilisi országgyűlési választáson, bejegyzését pedig azzal folytatta: „hogy melyik választási körzet azt hamarosan”.

„Sokat tanultam ideáig,de tudom mégtöbbet kell! Alázatos vagyok de ha kell tudok mégalázatosabb lenni! Figyelmes vagyok,de kérlek ha valamit nem veszek észre jelezzétek(közösen megoldjuk)
Az én erényem a hatalmas családom akiktől a legtöbb tapasztalatot s szeretetet kaptam mely felkészített szinte mindenre (szív emoji)
Tisztelettel köszönöm hogy a Megoldás Mozgalom csapat tagja lehetek, ahol az országunk legokosabb szívszakemberei vannak és átadják a tudásukat (imádkozó kéz emoji) keressetek bátran mert mindig van megoldás (glóriás fej emoji) (magyar zászló emoji)”

– zárta gondolatait Tommyboy, aki egyébként nem egyedüli celebként indul Gattyán pártjában, ugyanis nemrég derült ki, hogy a frissen alakult Megoldás Mozgalom kőbányai jelöltje a 80-as évek nagy magyar labdarúgója, Détári Lajos lesz.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt