Letiltja a Youtube a CÖF miniferis videóját

POLITIKA
2022 február 02., 10:35

Ahogy azt valószínűleg mindenki látta, aki az elmúlt héten Budapest utcáin vagy az interneten járt, a Fideszhez nagyon közeli Civil Összefogás Fórum az Austin Powers filmből vett "viccel" és képekkel kampányol Márki-Zay Péter ellen. Már amikor korábban írtunk erről a kampányról, fölmerült a kérdés, hogy az állami pénzzel bőven támogatott CÖF és a hozzá tartozó Kövess Minket 2022 Kft. vajon fizetett-e az Auustin Powers-filmek jogait birtokló Warner Bros. filmstúdiónak, hogy használhassa a képet a politikai kampányában.

Úgy tűnik, hogy nem fizetett, mert a Youtube elkezdte letiltani a videót a Warner Bros. szerzői jogi követeléseire hivatkozva. Minderről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő írt a Facebook oldalán. A képviselő szerint egyes kisebb oldalakon még mindig elérhető a miniferis videó, de "Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért" - fűzi posztjához kommentárként Hadházy.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.