Letiltja a Youtube a CÖF miniferis videóját

POLITIKA
2022 február 2., 10:35
comments 16

Ahogy azt valószínűleg mindenki látta, aki az elmúlt héten Budapest utcáin vagy az interneten járt, a Fideszhez nagyon közeli Civil Összefogás Fórum az Austin Powers filmből vett "viccel" és képekkel kampányol Márki-Zay Péter ellen. Már amikor korábban írtunk erről a kampányról, fölmerült a kérdés, hogy az állami pénzzel bőven támogatott CÖF és a hozzá tartozó Kövess Minket 2022 Kft. vajon fizetett-e az Auustin Powers-filmek jogait birtokló Warner Bros. filmstúdiónak, hogy használhassa a képet a politikai kampányában.

Úgy tűnik, hogy nem fizetett, mert a Youtube elkezdte letiltani a videót a Warner Bros. szerzői jogi követeléseire hivatkozva. Minderről Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő írt a Facebook oldalán. A képviselő szerint egyes kisebb oldalakon még mindig elérhető a miniferis videó, de "Ezer milliárdokat lopnak, de sóherek fizetni pár milliót a film jogaiért" - fűzi posztjához kommentárként Hadházy.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt