Az Újpesti Önkormányzati Rendészetnek sem sikerülhet minden, ezzel az autóval nem fog innen elmenni a tulajdonosa

idióta rekordok
2022 február 03., 17:47
comments 7

Miként a dátumból kiderül, az Újpesti Önkormányzati Rendészet munkatársai – nem vonható kétségbe, hogy szabályszerű eljárás keretei közt – még 2021. december 13-án, több mint másfél hónappal ezelőtt helyezték el a szükséges matricákat egy személyképkocsin, amelyet különleges állapotban hagyott ott valaki a Rév utcai hajléktalanfalu közelében.

Az autó némiképp viseltes volt ugyan, de hát a szabály, az szabály. Minimális esélyek esetén is meg kell tenni mindent, amit lehet.

Akkor is, ha nem valószínű, hogy a tulajdonos visszatér, beül a kormány mögé, gázt ad és elrobog a naplementébe. A naplemente ugyanis már a múlté.

A tanulság: az önkormányzati rendészet matricái kiválóan bírják az időjárás viszontagságait. Tíz napon jóval túl is, vígan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.