Világi Oszkáré lett a Győri ETO FC-t működtető cég

foci
2022 február 03., 10:14
comments 2

Világi Oszkár, a MOL-csoport vezérigazgató-helyettese, a MOL igazgatóságának tagja lett a Győri ETO FC-t működtető cég, az ETO Futball Sportszervező és Szolgáltató Kft. új tulajdonosa - írja az MTI. Világi a hírt Győr polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással (Fidesz-KDNP) közös sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön. Világi Oszkár tulajdona a dunaszerdahelyi labdarúgóklub (DAC) is.

photo_camera Világi Oszkár Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Mint mondta, célja egyrészt az, hogy a csapat visszakerüljön a NB I-be, a „következő szezon elejére készen kell lennie a csapatnak arra, hogy feljusson”. További cél, hogy igazi szurkolói közösség épüljön Győrben.

Nem ez az egyetlen történés az ETO táján mostanában: 2021. december 31-én indult a licit a felszámolás alatt álló ETO Park Kft. és a Győri ETO FC Labdarúgó Kft. vagyonáról (Vég Márton cikke a témában itt található). Egyetlen licitáló volt, aki meg is szerezte mindkettőt, összesen 10 milliárd forintért, de a kiléte egyelőre nem ismert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt