Mindhárom magyar gyorskorcsolyázó továbbjutott férfi 1000 méteren

sport
2022 február 05., 12:30
comments 1

A rövidpályás gyorskorcsolya férfi 1000 méteres előfutamának hatodik futamában Krueger John-Henry futamgyőztesként jutott a legjobb húsz közé. Ő 4 éve még amerikai színekben olimpiai lett ezüstérmes ezen a távon. ( Ideje 1:25.236 perc.)

Liu Shaoang
photo_camera Liu Shaoang Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

A hetedik futamban Liu Shaolin Sándor indult. Mivel itt először a belga Stijn Desmet kicsúszott és eltört a pengéje, megismételték a versenyt. (Ideje: 1:25.262 perc)

Liu Shaolin Sándor az új rajt után rajt-cél győzelmmel jutott tovább. A következő futamból Liu Shaoang szintén futamgyőztesként ért célba és jutott tovább. (Ideje: 1:23.796 perc)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.