Nem sikerült lehúznia a vécén a nagy rakás füvet a VIII. kerületi dílernek, amikor kiértek a rendőrök

drog
2022 február 05., 10:55
comments 7

A rendőrök december közepén eredetileg egy betörés miatt mentek ki egy lakásra, de betörő helyett a lakásban egy rakás kábítószergyanús anyagot és az adagolásukhoz használt eszközöket találtak. A lakást bérlő 33 éves nő először azt állította, hogy csak sütőporról van szó, de miután egyre több minden került elő, beismerte, hogy a több mint két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer - feltehetően kokain - a barátjáé.

Ezután a rendőrség keresni kezdte a nő barátját, akit február 2-án a VIII. kerületi lakásában találtak meg. A rendőrök érkezésekor a férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát. Nem sok sikerrel:

photo_camera Fotó: police.hu

A lakás átkutatásakor a fővárosi rendőrök több mint három kilogramm növényi eredetű anyagot, és több mint 500 gramm - közel másfélmillió forint értékű - marihuánát, a csomagoláshoz használt eszközöket, és mintegy 900 ezer forintot foglaltak le.

link Forrás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán a 44 éves J. Lászlót kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Barátnőjét, N. Ritát a III. Kerületi Rendőrkapitányságon szintén kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Neki a bíróság december 18-án el is rendelte a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.