Nem sikerült lehúznia a vécén a nagy rakás füvet a VIII. kerületi dílernek, amikor kiértek a rendőrök

drog
2022 február 05., 10:55
comments 7

A rendőrök december közepén eredetileg egy betörés miatt mentek ki egy lakásra, de betörő helyett a lakásban egy rakás kábítószergyanús anyagot és az adagolásukhoz használt eszközöket találtak. A lakást bérlő 33 éves nő először azt állította, hogy csak sütőporról van szó, de miután egyre több minden került elő, beismerte, hogy a több mint két kilogramm növényi anyag és 135 gramm egyéb kábítószer - feltehetően kokain - a barátjáé.

Ezután a rendőrség keresni kezdte a nő barátját, akit február 2-án a VIII. kerületi lakásában találtak meg. A rendőrök érkezésekor a férfi a vécén próbálta lehúzni a marihuánát. Nem sok sikerrel:

photo_camera Fotó: police.hu

A lakás átkutatásakor a fővárosi rendőrök több mint három kilogramm növényi eredetű anyagot, és több mint 500 gramm - közel másfélmillió forint értékű - marihuánát, a csomagoláshoz használt eszközöket, és mintegy 900 ezer forintot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán a 44 éves J. Lászlót kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. Barátnőjét, N. Ritát a III. Kerületi Rendőrkapitányságon szintén kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Neki a bíróság december 18-án el is rendelte a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt