Maszk alá vett maszkban kellett lejátszani egy női hokimeccset az olimpián

sport
2022 február 07., 09:27
comments 4
photo_camera Fotó: VLADIMIR ASTAPKOVICH/Sputnik via AFP

Egyórás csúszással - csúszással! - indult a világbajnok kanadai női jéghokicsapat hétfői meccse az oroszok ellen a pekingi olimpián.

A kezdés azért csúszott, mert az oroszok ugyan időben átestek a kötelező napi koronavírusteszten, az eredményeik azonban nem érkeztek meg a kezdésre. Ezért a kanadai válogatott eleinte nem akart kiállni, mivel féltek a megfertőződéstől. Erre volt is némi alapjuk, hiszen a riválisnál korábban hat játékos is megfertőződött.

photo_camera Fotó: VLADIMIR ASTAPKOVICH/Sputnik via AFP

Egy óra után sikerült megállapodniuk arról, hogy a rácsos fejvédő alá maszkot vesznek fel, így nem kell törölni az összecsapást. A maszk semmiben sem akadályozta a feleket, Kanada a papírformának megfelelően végül 6-1-re nyert.

photo_camera Fotó: VLADIMIR ASTAPKOVICH/Sputnik via AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.