Orbán Viktor kampányszlogennel dúsított NAV-os levelet küldött a szülőknek, miszerint: Gyurcsány!

POLITIKA
2022 február 08., 09:44
comments 37

Ez az a levél, amiben azokat a szülőket tájékoztatják, hogy SZJA-visszatérítést kapnak, akik tavaly megigényelték, hogy kapjanak SZJA-visszatérítést.

A levél feladója a boríték szerint Magyarország kormánya és a NAV, belül azonban már Orbán Viktor a feladó, ő tájékoztatja arról a „Tisztelt Honfitársat”, hogy „családi adó-visszatérítésben részesül”. A NAV borítékján belül a miniszterelnök azt is elmagyarázza, hogy egyrészt azért, mert:

„A Gyurcsány-korszakban jelentősen megnyirbálták a családtámogatásokat”, nekik pedig „meggyőződésük”, hogy „nehéz időkben nem az emberektől kell a pénzt elvenni”, illetve mert: „Magyarország előre megy, nem hátra!”

A levélből kihagyta a paradicsom színét, illetve azt az információt is, hogy ki milyen összeget és mikor, milyen formában kap vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.