Tiborczék spanyol szállodájába nyerhet 3 éjszakát, aki Tiborczék turai kastélyában tölti a Valentin-napot

utazás
2022 február 09., 13:35
comments 5

Nagyon jó dolog, ha az embernek van egy pompás szállodalánca, mert akkor különleges akciókkal tud készülni a Valentin-napra. Például aki Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének cégbirodalmához tartozó Alice Hotelben vásárol Valentin-napi csomagot, az szállás vouchert nyerhet a szintén Tiborcz-érdekeltség Lifestyle Hotel Mátrába.

Ez még semmi, ugyanis aki a Lifestyle Hotel Mátrában vásárol Valentin-napi csomagot, az a tokaji, szintén a Tiborcz-birodalomhoz tartozó Andrássy Kúria&Spa-ba nyerhet éjszakát. Ezt lehet fokozni, hiszen aki az Andrássy Kúria&Spa-ban vásárol Valentin-napi csomagot, az a turai kastélyszállóba nyerhet egy éjszakát. A csúcs pedig: aki a turai kastélyszállóban romantikázik Valentin-nap alkalmából, az 3 éjszakát nyerhet kedvesével a Spanyolországban található Hotel Atrio del Marba, ami szintén a miniszterelnöki vej érdekeltsége.

Ebben a cikkben írtunk arról, hogy Orbán Ráhel és Tiborcz István a spanyolországi Marbellára tették át székhelyüket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.