1 nap alatt 5 darab „horrorkaravánt” vadásztak le a Pest megyei autópályás rendőrök

közlekedés
2022 február 10., 07:47

Az M0-s, illetve az M4-es autóúton közlekedők közül szűrték ki 2022. február 9-én azt az öt járműszerelvényt a Pest megyei rendőrök, amelyről – miként a Police.hu híre fogalmaz – „ránézésre is sokat gondoltak”. Gyanújukat a mérések alátámasztották, a három moldáv, valamint két román honosságú karaván összesen 1914 kg-mal nyomott többet a megengedettnél. Az öt közül kiemelkedett az a román járműszerelvény, amely egyedül 700 kg pluszt produkált.

A négy sofőrnek 750 ezer forint bírságot szabtak ki.

photo_camera Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.