Liu Shaoang: Az edzőket kell megkérdezni, hogy miért kellett megvariálni a váltásokat

sport
2022 február 11., 13:10
comments 15

Lemaradt az A döntőről, így a címvédésről is a férfi magyar gyorskorcsolya váltó. A futam után az M4-nek nyilatkozott Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang is. Előbbi szerint a fiatal, 19 éves Nógrádi Bencén ment el a futam, aki nem tudta tartani a tempót a többiekkel. Négy éve ilyen lemaradásokat nem kellett behozni. Örülni kell annak, hogy a világkupa-sorozatban jól ment a váltónak, és eljutottak az olimpiára.

Liu Shaoangot arról kérdezték, hogy miért kavarták meg a váltásokat a többi csapathoz képest. Erre azt mondta, hogy nem tudja, az edzőket kell megkérdezni, ők csak követték az utasításokat.

A honosított Krueger John-Henry karrierje legrosszabb estéjének nevezte a mostanit. A taktikájuk az volt, hogy az élen haladnak, ez egész végig nem sikerült. A futamot megpecsételő váltásról pedig azt mondta, hogy kommunikációs hiba volt.

A B döntő szerdán lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.