Márki-Zay: A kormányban három meleg miniszter botrányát készíti elő egy blog

POLITIKA
2022 február 12., 13:00

„Az a párt, ahol a legtöbb meleg ember van, ahol a kormányban most három meleg miniszternek a botrányát készíti elő egy blog, ez a kormány melegellenes gyűlöletkampányt folytat” - mondta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy lakossági fórumon a Somogy megyei Csurgón. A választókerületben a jobbikos Ander Balázs nyerte az előválasztást, mellette kampányolt Márki-Zay. Ander a fideszes Szászfalvi Lászlóval mérkőzik majd.

Az alábbi videóban 27:54-től az idézett rész:

link Forrás

Egyelőre nem tiszta, hogy mire gondol Márki-Zay, annyi biztos, hogy a Borkai Zsolt győri polgármestert lebuktató Az ördög ügyvédje blog nevét viselő Facebook oldal hetekkel ezelőtt azzal vádolta meg Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy leszbikus kapcsolatai vannak. Varga Judit feljelentést tett az ügyben.

A magyar hatóságok a Borkai-botrány óta próbálják kideríteni, ki áll az Ördög Ügyvédje blog mögött, de a nyomozás egyelőre nem vezetett eredményre. Szeptemberben hivatalosan is meggyanúsították Czeglédy Csabát, a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát és az ottani előválasztás győztesét azzal, hogy ő áll Borkai szexvideójának kiszivárogtatása mögött, de úgy tűnik, azóta megrekedt az eljárás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.