Csobánka független képviselője a közösségi házban szervezett aláírásgyűjtést a fideszes képviselőjelöltnek

POLITIKA
február 13., 8:30
comments 5

Gulcsik Vilmos, a Szentendre mellett rejlő ékszerdoboz, Csobánka független önkormányzati képviselője. (A facebook oldala a facebook.com/gulcsikvili címen érhető el.) Bár tősgyökeres csobánkainak vallja magát, 2019-ben sajnos nem sikerült elég szavazatot szereznie, hogy bekerüljön a testületbe, ám szerencséjére az egyik képviselőből alpolgármester lett, így végül minden jóra fordult Gulcsik számára. Nem is lustálkodik a képviselő úr,

szombatra mindekit szeretettel várt a Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtárba, hogy aláírassa a helyi képviselőjelölt íveit.

- Kedves Képviselő Úr! Mint független jelöltként megválasztott önkormányzati képviselőtől kérdezem, hogy a többi jelölt ajánlásait hol lehet leadni a faluban? - teszi fe a kérdést a poszt alatt az egyik kommentelő, aki nincs egyedül, többen is azt kérik számon Gulcsikon, hogy ha függetlenként indult, miért szervez ilyen elánnal aláírásokat egy fideszes jelöltnek.

Nem ő az egyetlen papíron független önkormányzati politikus, aki aktívan részt vesz a kormánypártok kampányában. Szombaton írtuk, hogy a szabolcsi 5-ös választókerület polgármesterei is levélben kampányolnak a fideszes jelölt mellett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt