Liu Shaoang bejutott az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya elődöntőjébe

téli olimpia
2022 február 13., 11:22

Három magyar színekben induló versenyző is rajthoz állhatott az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya negyeddöntőiben. Liu Shaolin Sándor csak a negyedik lett, így nem jutott a fináléba.

photo_camera Liu Shaolin Sándor futama Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

A szintén magyar színekben induló John-Henry Krueger a másik negyeddöntőben az ötödik helyen végzett, így ő sem vehet részt a döntőn.

photo_camera John-Henry Krueger futama Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

Liu Shaoang viszont megnyerte a saját futamát, így részt vehet az elődöntőn.

photo_camera Liu Shaoang a célban. Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

Az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya a pekingi téli olimpia utolsó száma, ahol az előzetes várakozások szerint van esély a magyar éremre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt