Liu Shaoang bejutott az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya elődöntőjébe

téli olimpia
2022 február 13., 11:22

Három magyar színekben induló versenyző is rajthoz állhatott az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya negyeddöntőiben. Liu Shaolin Sándor csak a negyedik lett, így nem jutott a fináléba.

photo_camera Liu Shaolin Sándor futama Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

A szintén magyar színekben induló John-Henry Krueger a másik negyeddöntőben az ötödik helyen végzett, így ő sem vehet részt a döntőn.

photo_camera John-Henry Krueger futama Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

Liu Shaoang viszont megnyerte a saját futamát, így részt vehet az elődöntőn.

Liu Shaoang a célban.
photo_camera Liu Shaoang a célban. Fotó: MANAN VATSYAYANA/AFP

Az 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya a pekingi téli olimpia utolsó száma, ahol az előzetes várakozások szerint van esély a magyar éremre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.