Baby Sharkot és James Bluntot bömböltettek az oltásellenes tüntetőknek Új-Zélandon

külföld
2022 február 14., 16:48

Az új-zélandi hatóságok a Baby Shark című gyerekdallal, James Blunttal és a Macarenával próbáltak meg feloszlatni egy oltásellenes tüntetést a parlament épülete elől a hétvégén Wellingtonban.

link Forrás

A tüntetőket ez azonban cseppet sem zavarta, együtt énekeltek és táncoltak a dalokra.

Múlt héten a kanadai kamionos demonstráció példájára az oltásellenesek Új-Zéland fővárosában, Wellingtonban a parlament épületénél szerveztek tüntetést.

A rendőrség három nap után elkezdte kiszorítani a demonstrálókat a parlament elől, ami összecsapásokba torkollott, többeket őrizetbe vettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.