Többen megsérültek, miután beomlott egy londoni kocsma félemelete

baleset
2022 február 14., 06:03
comments 2

Tizenhárom ember sérült meg, miután szombaton beomlott a Two More Years nevű pub Londonban, Hackney Wickben. Hét embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk, négyen kórházba kerültek. Egyikőjük, aki a romok alá szorult, azt mondta a BBC-nek, attól tartott, meg fog halni.

Egy nő, aki szintén a kocsmában volt, amikor leszakadt a félemelet, azt nyilatkozta, attól félt, hogy az egész ház összeomlik, mert csak porfelhőt látott és embereket hallott sikoltozni.

link Forrás

Most a katasztrófavédelmi szolgálatokkal és egy statikussal mérik fel a kocsma épületét, amelynek galériaszerű félemelete szakadt le.

Two More Years Instagram-oldalán megjelent közlemény szerint „szerencsére senki sem szenvedett súlyos sérüléseket”, de a kocsma „egyelőre” zárva marad. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.