NB 1: Négy meccsre eltiltották a Felcsút román középpályását

nb1
2022 február 15., 15:09

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága négy élvonalbeli mérkőzésre eltiltotta Alexandru Mihail Balutát, a Puskás Akadémia FC román középpályását.

A szombaton az MTK ellen Felcsúton 2-1-re elveszített bajnoki 76. percében Baluta könyökkel megütötte Kata Mihályt, ezért a játékvezető azonnali piros lappal kiállította.

A MOL Fehérvár FC balhátvédjét, Marcel Heistert két meccsre tiltották el, miután a Budapest Honvéd otthonában 3-1-re elveszített vasárnapi mérkőzés 95. percében hátulról becsúszva odarúgott a felezővonalnál Thierry Gale-nek, és szintén kiállították – írja az MTI.

photo_camera Fotó: Döme László Balázs

Magyarország időtlen idők óta kétharmaddal kormányzó miniszterelnöke mostanra elérte, hogy a pofátlanul odairányított, irgalmatlanul sok közpénzzel a Fidesz-KDNP leválthatatlan vezérének telkén alapított, stadionnal ellátott, külföldi légiósokkal teli – a vidékinek hazudott, ráadásul Felcsúthoz sehogy nem köthető Puskás Öcsi nevét nevetségessé tevő –, NB 1-es focicsapat, amit minden jóérzésű futballszerető vagy legalább a fair play-t kicsit is tisztelő ember megvet, az FTC mögött 1 ponttal lemaradva harcolhat azért, hogy megnyerje a bajnokságot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.