link Forrás

„A Fidesz nem a vidék pártja, a Fidesz a vidék árulója”

video
2022 február 16., 15:56
comments 3
  • Üveges Gábor 16 éve a borsodi Hernádszentandrás polgármestere.
  • 66 százalékkal nyerte meg az előválasztást, és ő lesz az egyesült ellenzék jelöltje a borsodi 4-es számú egyéni választókerületben, Kazincbarcikán és környékén.
  • A kiüresedő aprófalvas térségekben csak önkormányzati közösségszervezéssel lehet megtartani a lakosságot, a kormány viszont tudatosan vérezteti ki ezeket a kistelepüléseket.
  • Ha a Fidesz nyer, 2024-re választott képviselők sem maradnak a kistelepüléseken - politikai kinevezettek vehetik át a hivatalokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.